Restaurante Obor - autoservire - Hypobet - pub pizzerie

Restrange info

Restaurante Obor - autoservire - Hypobet - pub pizzerie

  
Funromtour
Inscrie-te ca utilizator
Poti adauga anunturi, primesti newsletter cu recomandari, etc
Inscrie-te ca furnizor
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.
Inscrie-te ca agentie
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.


Cautare         Cautare
avansata
Categorii




















Vacante
Contul meu
User:

Parola:


  Recupereaza parola

Utilizatori inscrisi: 918
Ultimul utilizator inscris: electroutil2002@yahoo.com
Promo Funromtour


Informatii utile
Recomandari
index / fun / Restaurante_Bucuresti / Restaurant Cadiz

Restaurant Cadiz

 



Zona:Pantelimon
Specific : romanesc si international
Capacitate: 150 locuri (autoservire 50 locuri,restaurant 100 locuri)+ terasa(vara)- 40 locuri
Optiuni : plasma, catering,parcare 8 locuri
Orar: zilnic 8:00 – 24:00

 

 

Organizare evenimente : Nunti, botezuri, mese festive, petreceri private, de firma, pana la 150 de locuri.
Catering – home delivery, catering pentru firme si diverse petreceri.
Facilitati :
- Se organizeaza masa traditionala de paste
- Aranjamentele florale sunt din partea casei.
- Aranjamentele meselor sunt gratuite.
- Cafea la discretie
- Bautura poate fi adusa de acasa
- Meniul poate fi modificat in functie de preferintele clientului



Restaurant in Pantelimon cu mancare gatita cu pricepere. Stim un loc. L-am descoperit plimbandu-ne prin zona Dimitrov  si ne declaram incantati ca se poate manca pe saturate si fara sa ne deplasam prea departe. Cadiz este un loc polivalent, avem sa aflam. Restaurant, autoservire,pizzerie,catering si punct de pariuri hipice internationale - Hypobet.Si nu in ultimul rand un loc unde poti sa-ti organizezi orice petrecere,de la nunta pana la onomastica.Spatiul mare, luminos si managementul priceput in organizare sunt atuuri de bagat in seama.

La prima vedere sunt multe intr-un singur loc, dar sunt bine randuite toate. Conceptul Cadiz reuneste asadar un bun restaurant centrat pe bucataria romaneasca si internationala. La acesta se adauga un spatiu tip “impinge tava”, unde se mananca la preturi care te fac sa zambesti de placuta surpriza de pe nota de plata.  Mai adaugam in oferta servicii de catering si adrenalina pariurilor hipice (galop plat, galop cu obstacole, galop  steeple chase).
Denumit dupa numele capitalei provinciei andaluze Cadiz,  restaurantul infiintat in vara lui 2007 este un local de cartier, spatios si aerisit, curat si, mai ales, prietenos cu ai sai meseni. 


Personalul stapaneste engleza si se descurca cu vorbitorii de germana.
Bancute si mese de lemn, design simplu dar placut, cateva tablouri puncteaza ambientul in care se aude muzica momentului sau cat o piesa folclorica, care face parte din farmecul locului.
Cele doua activitati distincte – restaurant si partea de autoservire sunt delimitate de geamuri mate si se desfasoara separat.
Cadiz este genul de loc primitor, cu preturi bune care te lasa sa te concentrezi asupra farfuriilor cu… “Rulada de porc cu sos rockfort si orez” / “Platou cald Cadiz” / “Vitelo Primavera” sau crema de zahar ars. Am mai gustat ceva bun, care poate intra la capitolul recomandari: “Polo Capriciosa”, “Platou Taranesc”.

Am avut mai mute tipuri de vinuri la masa, cel pe care vrem sa il mentionam este Vinul Cavalerului.Un restaurant isi sprijina renumele pe priceperea constanta a bucatarului. De fiecare data cand vizitam un restaurant, bucatarul sef este unul din punctele de interes.  La Restaurant Cadiz seful bucatar are 22 de ani de experienta, este  exigent si nu lasa sa iasa nimic din bucatarie fara aprobarea sa. Ce mai puteti incerca la Cadiz pe langa pizza, paste si gustari calde/ reci? Meniul propune ciorbe, “minuturi”, preparate din carne de pasare, oaie, porc, peste, vita, garnituri, salate si deserturi.



Sa trecem la nota de plata: o pizza se situeaza intre 14 - 19 lei, un platou pentru doua persoane este 45 – 50 lei, ciorba variaza intre 6 si 8 lei (fata de 4,5 lei cat este la autoservire), cafea – 4 lei / servita la restaurant si 1,5 lei / autoservire, mancare gatita – 5 lei / portia.

Varianta economica, dar la indemana -“Meniul Zilei” costa 7 - 8 lei (un singur fel) si se poate ridica la 12 lei daca  luati ciorba, felul doi si apa.Ca si observatii personale la Restaurant Cadiz ai doua optiuni in dependenta de timpul aflat la dispozitie: mananci rapid si avantajos, dar te si poti retrage si savura pe indelete specialitatile din restaurant.

Majoritatea restaurantelor pot fi inchiriate pentru organizarea de evenimente. Cadiz nu face exceptie, propunand pachete speciale si cu management priceput la acest capitol (decoratiuni florale si pentru mese din partea casei, flexibilitate vis-à-vis de meniu, cafea nelimitat, bautura care poate fi adusa de acasa si nu impusa de local)




Recomandarile noastre sunt:
- Polo Capriciosa
- Rulada de porc cu sos Rockfort cu orez.
- Vitelo Primavera
- Platou Taranesc (pentru 2 persoane)
- Platou cald Cadiz
- Crema de zahar ars
- Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc

Galerie foto Galerie foto


Contact