Restaurante pescaresti - Restaurant Tasty fish

Restrange info

Restaurante pescaresti - Restaurant Tasty fish

  
Funromtour
Inscrie-te ca utilizator
Poti adauga anunturi, primesti newsletter cu recomandari, etc
Inscrie-te ca furnizor
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.
Inscrie-te ca agentie
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.


Cautare         Cautare
avansata
Categorii




















Vacante
Contul meu
User:

Parola:


  Recupereaza parola

Utilizatori inscrisi: 958
Ultimul utilizator inscris: estelas
Promo Funromtour



Informatii utile
Recomandari
index / fun / Restaurante_Bucuresti / Restaurant Tasty Fish

Restaurant Tasty Fish

 














Zona: Cismigiu
Ambient: classic, elegant
Specific bucatarie: pescaresc si international
Capacitate:90 locuri in 3 saloane ( unul mare si 2 mici) + terasa acoperita 22 locuri
Optiuni : carti credit ,wi-fi,plasma, parcare 5 locuri
Orar: 10.00 – ultimul client ( 24.00 ultima comanda)

 Meniu aici


Organizare evenimente : mese festive,petreceri private,de firma, onomastici pana la 80 de locuri
Facilitati: meniu la alegere, totul se poate discuta


Pofta de peste

Bucatarie pescareasca traditionala, variata, gatita deosebit si prezentata spectaculos.
Un bun si select restaurant pescaresc este o pasare rara, asa ca profitam din plin si mergem la o partida de pescuit prin meniul Tasty Fish, restaurant din plin centrul Bucurestiului (General Berthelot, nr 50).


Patrundem intr-o vila cu aer aristocratic, senzatie dublata de alaiul de la intrare, imbracat la patru ace. Stafful ne saluta respectuos,conducandu-ne spre una dintre masute. Trecem pe sub arcade care lungesc vizual camera. Peretii si mobilierul elegant au culoarea paiului, iar lumina e indulcita cu aplice si lustre ce puncteaza atentia asupra tablourilor.Am ales unul dintre separeurile intime. Draperii alese inspirat dau o tenta calda incaperilor.Zarim platouri intr-o prezentare eleganta. Peste in stanga si in dreapta, gatit in toate felurile.

O felie de istorie “tasty“.
Pe 13 februarie 2009, o zi cu noroc pentru detinatoarea localului, se aseaza pentru prima data in farfurii morunul, nisetrul, cega, somonul si tot neamul lor acvatic. Gusturile din ce in ce mai rafinate ale publicului bucurestean au creat firesc o nisa pe piata restaurantelor pentru noi experiente culinare, pentru mancarea sanatoasa si, in consecinta, pentru meniuri pescaresti variate.

Tasty Fish isi explica originea numelui prin realizarea celor mai speciale bucate din peste, de la ciorbe la gustari, gen piftie, carnati si chiftelute din peste.

 
In restaurant s-a investit mult, material ( dotari de ultima ora, décor) dar si spiritual (experienta si  pasiunea celor ce lucreaza aici) , insa totul a meritat pe deplin, Tasty Fish situandu-se in acest moment in topul celor mai bine cotate restaurante de profil. Gratie unei abordari familiare, restaurantul si-a fidelizat clientela , punand accent pe servicii impecabile de la inceputul pana la finalul vizitei.

Tasty Fish si-a prins musafirii in navod, ademenindu-i cu miros de peste si combinatie delicata de arome, condimente, toate fiind gatite in cuptor cu convectie, fara a folosi ulei. Prepararea pestelui cere indemanare si pasiune.E o adevarata arta, si maestrii bucatari cu diverse specializari in domeniu, ne confirma acest fapt.

Pestele marca “Tasty Fish” este servit intr-un mod memorabil, pe tipsii cu diametru considerabil, specialitatile fiind imprejmuite cu lamai zemoase, mirodenii, sosuri si legume combinate cu iscusinta. Platouri mari iti permit sa gusti din toate tipurile de vertebrate acvatice.Filosofia restaurantului este simpla: sa te hraneasca cu un peste bun, sa mananci sanatos, sa gusti din cele mai variate si mai savuroase retete. 

20 de feluri de peste (morun, nisetru, cega, pastruga, somon, zargan,etc) populeaza meniul, alaturi de ciorbe, supe, gustari (fume marinat, icre, zacusca din peste, piftie din peste, carnati din peste, chiftele din peste) sau specialitati din peste (midii, scoici, rapane etc).



Insotitorii pestelui sunt multele sortimente de vinuri, bere, bauturi alcoolice sau genericele “racoritoare”. Cine e satul de peste, se poate imprieteni cu puiul, porcul, vita sau sa se refugieze in clasica pizza. Celebra cafea marca Filicori asigura pe final o ceasca cu licoare revigoranta – “un classico tutto italiano”.

Leganati in acordurile romantice ale melodiilor vechi si romante, am capturat din meniu urmatoarele feluri pe care le recomandam:  ciorba din burta de morun ( 9 ron ), specialitatea Tasty Fish ( 25 ron ). Ar fi un sacrilegiu sa ratati “Rapane cu sos alb sau rosu”( 25 ron ) sau un morun la gratar cu legume marinate. Desertul a fost asigurat de “Placinta cu branza si stafide” ( 7 ron ).

Cateva lucruri din bucataria restaurantului. Tainele bucatarului sunt mai multe si bineinteles tinute ferecate. Dar printre altele am aflat ca pestele “Tasty Fish” se aduce o data la trei zile si se tine in fulgi de gheata. Niciodata nu se congeleaza. Pestele este tratat cu delicatete, fiind gatit pe gratar special.Usor digerabil, cu o carne light, pestele se prepara si la abur in cuptor cu convectie. Mai putine calorii, mai mult gust.

Cand e vorba de evenimente, Tasty Fish se recomanda acelor care isi doresc ceva mai deosebit. In “mrejele” sale se pot prinde aproximativ 80 de invitati, iar “nada” – respectiv meniurile se pot discuta si negocia, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor.

Galerie foto Galerie foto


Contact

      •   Adresa: General Berthelot, nr 50
      •   Localitate: Bucuresti
      •   Judet:
      •   Telefon: 0761.119138 , 021/3110095
      •   E-mail: rezervari@tastyfish.ro
      •   Site web: www.tastyfish.ro