Curtea berarilor - curtea veche - berarii bucuresti - centrul istoric

Restrange info

Curtea berarilor - curtea veche - berarii bucuresti - centrul istoric

  
Funromtour
Inscrie-te ca utilizator
Poti adauga anunturi, primesti newsletter cu recomandari, etc
Inscrie-te ca furnizor
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.
Inscrie-te ca agentie
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.


Cautare         Cautare
avansata
Categorii
Vacante
Contul meu
User:

Parola:


  Recupereaza parola

Utilizatori inscrisi: 962
Ultimul utilizator inscris: b3b3lusha
Promo FunromtourInformatii utile
Recomandari
index / fun / Cluburi,discoteci,baruri,cafenele ,pub-uri / Curtea Berarilor Timisoreana

Curtea Berarilor Timisoreana

 Zona: Lipscani
Ambient : boem, artistic,retro
Specific bucatarie :romanesc
Capacitate: 350 locuri (terasa – 150 locuri, salon nefumatori – 45 locuri, 3 saloane 155 locuri, 1 separeu – 12 locuri)
Optiuni : carti credit, wi-fi, plasma, program noapte, parcare 10 locuri
Orar: Duminica – Joi – 12:00 – 24:00, Vineri si Sambata 12:00 – 04:00Fabrica de bere
Centrul istoric al Bucurestiului se afla in continua transformare, redefinire atat ca si spatii gazduite, cat si ca aspect. Lucrurile evolueaza intr-un mod natural, iar povestea merge mai departe. Astfel Vechea Curte a sticlarilor (Str.Selari nr: 9 -11) devine Curtea Berarilor Timisoreana.

  Ne intoarcem indarat in timp si patrundem intr-un spatiu mare, foarte ingrijit si cu un design original si bine gandit in prealabil.  Berea - bautura emblematica curge peste tot, chiar si prin tevile din tavan. Decorul te introduce discret in maruntaiele unei fabrici de bere. Te poti servi singur de la interesantul draft cu contoar… acelasi sistem ca la apometre. In consecinta platesti cat consumi.
 
Lustrele sudate sustin ideea unei autentice fabrici de bere care a fost utilata cu mobilier retro din lemn, tablouri cu poze invechite special, un imens afis dintr-o berarie nemteasca, plus povesti despre bere si berari pe pereti, dar si in meniu.
Arcadele, lumina galbuie, ravasele melancolice cu scris caligrafic perfect de pe pereti aduc doza de parfum de altadata.

 In dreptul fiecarei mese am gasit o placuta de lemn care anunta vizitatorii cine si la ce ora are rezervare la aceasta masa. Berea favorita a locului, Timisoareana, transmite clar mesajul cu care ne-a obisnuit: spiritul berii de traditie.


Functia de Berar Sef
Curtea a luat fiinta in 2007, formand o comunitate puternica a berarilor. Fie student sau om “de afaceri”, fiecare berar este aici vedeta, spune proprietarul locului.
De ziua ta Curtea Berarilor iti ofera 10 beri din partea casei pentru tine si prietenii tai. Mai mult iti face cadou o halba personalizata si te numeste oficial BERAR SEF. 

Cand spui bere, spui prieteni, petrecere si veselie. Daca sunteti o gasca de pana la 40 de persoane, inchiriati unul dintre saloane. Localul pune la dispozitie printre alte facilitati pentru evenimente o parcare de 10 locuri si o terasa atat in fata, cat si in spate.

Clar, berea da dependenta. Nu te opresti la o halba, nici macar de 1 litru. Unitatile cu care se masoara berea la Curtea berarilor sunt metrul, halba si roata. Cutuma berii cere volume mari, pe deplin satisfacute la Curtea Berarilor.  Din playlistul Curtii Berarilor ne-au ramas in urechi piese oldies, slow-uri, blues si rock.Bauturii ii sta bine alaturi de o gustare romaneasca din cele 7 meniuri din bucataria locului. Indreapta-ti atentia asupra Meniului 7 care are ciolan de porc, fasole si muraturi pentru doua persoane. Poti lega  bucatele cu un Bordeaux blanc, iar pe langa bere se poate comanda cam toata gama de bauturi tari, vinuri (inclusiv frantuzesti), energizante, aperitive si racoritoare.


Recomandarile de la Curtea Berarilor:
- Meniul 7 (ciolan  porc + fasole (200g) + muraturi (150g), cantitati pentru 2 persoane)
- Bordeaux blanc
- Bere Timisoreana la roataGalerie foto Galerie foto


Contact

    •   Adresa: Str.Selari nr: 9 11(Curtea Sticlarilor)
    •   Localitate: Bucuresti
    •   Judet:
    •   Telefon: 021.313.75.32
    •   E-mail:
    •   Site web: www.beretimisoreana.ro