Restaurante cu terasa - preparate vanatoresti - Restaurant Manolo

Restrange info

Restaurante cu terasa - preparate vanatoresti - Restaurant Manolo

  
Funromtour
Inscrie-te ca utilizator
Poti adauga anunturi, primesti newsletter cu recomandari, etc
Inscrie-te ca furnizor
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.
Inscrie-te ca agentie
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.


Cautare         Cautare
avansata
Categorii




















Vacante
Contul meu
User:

Parola:


  Recupereaza parola

Utilizatori inscrisi: 959
Ultimul utilizator inscris: ungureanu
Promo Funromtour



Informatii utile
Recomandari
index / fun / Restaurante_Bucuresti / Restaurant Manolo

Restaurant Manolo

 










Zona: Iancului
Capacitate: 140 locuri , (60 in salon, 80 pe terasa)
Specific bucatarie:Internationala, romaneasca, usor mediteraneana, frantuzeasca
Ambient: elegant, rafinat, intim
Optiuni : carti credit, plasma, catering(livrare la domiciliu prin quicky.ro), parcare(4-6 locuri)
Orar: 11:00 – 24:00 de Luni - Duminica

 La Restaurant Manolo , Nelu Ploiesteanu si Rodica Cretu, impreuna cu invitatii lor, va ofera muzica LIVE in fiecare seara incepand cu orele 18:00 .

Organizare evenimente: Nunti, botezuri, mese festive, petreceri private, de firma, pana la 60 de locuri.
Facilitati:
- meniu intre 140-160 ron
- clientii pot veni cu bautura de acasa.
- Cafea la discretie
- Cine doreste sa amenajeze restaurantul pune la dispozitie o firma in domeniu la fel si cu formatia sau DJ.




Are omul multe doruri, cate pasari toamna-n stoluri. Parafranzand vorba din popor, am spune ca: ”Are omul multe pofte!” si ca sa le potoleasca merge la “Manolo”. Haideti sa haidem si sa ne ospatam la Pache Protopopescu 97, la doi pasi de ProTV.

Unul dintre cele mai bune complimente pe care le poate primi un restaurant este sa se spuna ca se mananca mereu bine, variat si cu bani rezonabili pentru ce creeaza bucatarii prin farfurii. La Manolo sunt tocmai 8 bucatari cu experienta intre 8-15 ani care gatesc temeinic orice meniu “international”, mediteraneean sau chiar frantuzesc. 

“Manolo” are personalitate si este dedicat oamenilor cu personalitate, publicului high-class si tuturor celor care apreciaza si investesc in calitate. Meniul foarte variat poate fi supus la incercare pe superba terasa cu cascade si mobilier din rattan sau in interiorul vilei. In sezonul rece terasa este acoperita si dotata cu sistem de incalzire. Pentru cel estival racoarea e garantata prin instalatia conceputa in acest sens.  In Bucuresti exista doar 3 terase care au instalatie de racire cu apa, terasa restaurantului Manolo fiind una dintre ele.

Ne asezam la o masuta in unul dintre cele trei saloane, aranjate cu grija si atentie la detaliu. Lampadare cu o lumina calda de acasa se gasesc la fiecare masa. Pentru intimitate maxima se apeleaza la Salonul diplomat. Decorul simplu si elegant, cu finisaje de calitate a fost conceput de catre un ochi format si rafinat. Denumirea restaurantului isi trage radacinile de la numele spaniol “Manolo” si reflecta specificul locului, un mix intre Italia, Spania si Grecia gastronomica.

Ah! Meniul. O bogatie de mancaruri de la gustari pentru un mic dejun pe indelete, la carnuri gatite (pasare, vita, porc, oaie) dupa zeci de retete, salate, supe, paste, risotto, fructe de mare etc. La capitolul bauturi se petrece pana si cu palinca sau tuica (pe langa vinuri romanesti, vinuri de marci straine, bauturi tari, cocktailuri si altele “alcoolice” de renume si de incredere pentru a inveseli atmosfera.

Alegerile noastre s-au dovedit foarte bune. S-a mancat in 4 un “Calcan mediteranean la cuptor” (pestele troneaza pe un platou cantitatile prevazute fiind pentru patru persoane). S-au mai perindat la masa niste delicatese excelente- Creveti Jumbo in sos de cognac si verdeturi italiene (la gratar), specialitatea casei  Muschi de de vita Manolo (cu sos de creveti si sweet chilli), un “Piept de pui cu nuci si gorgonzola”. 


Numarul dulce de la final a fost interpretat de “Clatita africana”.  Dintr-o foaie de clatita cu cacao se face o rulada burdusita cu inghetata si ciocolata.  Absolut delicios daca te dai in vant dupa deserturi. Vinurile sunt o poveste aparte la “Manolo”. Meniul e ofertant si cu greu te decizi cu ce “suc de struguri” vei desavarsi masa. Optiunile noastre au gravitat in jurul sticlelor de Puillac Chateau Lafite – 2002 si Pomerol Chateau Certan Giraud – 1997.

Restaurantul Manolo este atipic prin segmentul generos de cocktailuri oferite. E de savurat  un “Cocktail Between the sheets” facut cu rom, Bacardi, martell, triple sec, juice si lemon.Susura discret muzica usoara romaneasca si internationala, iar in timpul altor vizite la Manolo am prins si muzica ambientala. Intre 12.00 si 16.00 este un timp special cu desert free.  Un dulce moment al zilei cand esti rasplatit cu cate o prajitura.  Pentru clientii constanti restaurantul vine cu 10-20% reducere.

Cand vine vorba de evenimente si petreceri, Manolo iese in intampinare cu un meniu conceput pentru acest scop. Pachetul variaza intre 140-160 ron, ofera cafea la discretie si posibilitatea de a veni cu barul de acasa.

Intr-un deznodamant gastronomic fericit al serii, plecam de la Manolo bine dispusi si cu poftele pe deplin satisfacute. Nu inainte de a lasa un ravas de multumire in cartea rosie de oaspeti care troneaza pe masuta de la intrare.





Galerie foto Galerie foto


Contact

      •   Adresa: Pache Protopopescu nr.97
      •   Localitate: Bucuresti
      •   Judet:
      •   Telefon: 021.252.45.13 / 0724.263.271
      •   E-mail:
      •   Site web: www.restaurantmanolo.ro