Pizzerie Drumul Taberei - catering - restaurant Casa Myt

Restrange info

Pizzerie Drumul Taberei - catering - restaurant Casa Myt

  
Funromtour
Inscrie-te ca utilizator
Poti adauga anunturi, primesti newsletter cu recomandari, etc
Inscrie-te ca furnizor
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.
Inscrie-te ca agentie
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.


Cautare         Cautare
avansata
Categorii




















Vacante
Contul meu
User:

Parola:


  Recupereaza parola

Utilizatori inscrisi: 959
Ultimul utilizator inscris: ungureanu
Promo Funromtour



Informatii utile
Recomandari
index / fun / Restaurante_Bucuresti / Restaurant Casa Myt

Restaurant Casa Myt

 












Zona : Drumul Taberei, Academiei
Specific bucatarie: international + romanesc
Ambient: intim, retro
Capacitate: restaurant – 44 locuri(crama) + 88 restaurant + terasa 240
Optiuni : plasma,sistem de racire cu apa la terase, parcare 10 locuri
Orar: 10:00 – 01:00

 

Home delivery , Buffet suedez, Catering – zona dr.Taberei, 13 septembrie, Panduri, Militari -  Tel: 0733.508.080

Organizare evenimente: mese festive, petreceri private, de firma, onomastici pana la 40 locuri.
Facilitati :
- flexibilitate
- se pot face si alte  preparate decat cele din meniu






Fuziunea intre Pub si restaurantul mediteranean

Grupul amatorilor de pizza din Drumul Taberei isi dau intalnire la Restaurant Casa Myt.Loc foarte frecventat pentru virtutile culinare, Casa Myt este un restaurant fusion pentru care merita sa vii pana in Drumul Taberei nr.4. E un loc numai bun sa te bucuri in tihna de mancare si sa nu te bata la cap nici claxoanele si nici prea multi decibeli de la mesele vecine. 

Casa Myt din Drumul Taberei functioneaza din 2000, dar lantul are locatii deschise tocmai din 1991.  Myt vine de la legendar.  Se refera printre altele la pizza de poveste sau la tirasmisu gigant, prajitura care i s-a dus vestea c-ar fi nespus pe buna.
 
Sistemul de racire cu apa la terasa este o binecuvantare pe timp de vara, iar alura de baldachin a foisoarelor iti da o placuta senzatie de plutire. Gandul iti zboara spre experienta unei seri in stil mediteraneean pe o riviera cosmopolita.  Nici nu e nevoie de prea multe umbrele. Coroana bogata a pomilor asigura racoarea necesara.


Locul nu poate fi conceput fara multitudinea de flori. A fost gandit sa reuneasca doua concepte. O parte este destinata pub-ului olandez si prin urmare foloseste mult lemn si obiecte cu patina retro.Cealalta jumatate sta sub semnul pasiunii pentru fierul forjat.  Fiecare dintre sectiuni are cate un etaj unde se refugiaza cei care prefera cu tot dinadinsul intimitatea.
Casa Myt devine un loc si mai placut gratie obiectelor vechi.Tromboane, trompete, vechi ustensile de bucatarie, toate foarte haioase, inedit alaturate si de efect pentru ochiul meseanului ospatat. 

Peste 20 de feluri de pizza pe vatra. Fara ketchup. Doar sos pomodoro fresco.
Restaurantul ramane fidel traditiilor culinare romanesti si internationale, simultan incercand sa inoveze prin meniurile personalizate pe gustul musafirilor. Cum cele peste 20 de tipuri de pizza de la Casa Myt ne erau familiare si le-am apreciat mereu gustul prin intermediul cateringului, ne-am infipt direct spre celelalte specialitati din meniu.  Sa amintim ca pizzaiolo de aici au fost scoliti in Italia.  Deci totul e proaspat,fraged,cu arome fine si abundenta de ingrediente.



Am poftit la paste Al Forno „Casa Myt”. Aceste penne sunt de pomina si isi trag gustul dintr-un mix intre bacon, parmezan, ciuperci, masline, ceapa, mozzarella, ardei gras, peste care vine sosul napoli.Multlaudata si destul de rar intalnita „Limba cu masline” a fost aromatizata extraordinar gratie subtilelor note picante ale tarhonului proaspat.
Ca un respectabil restaurant ce este, Casa Myt are o „Tigaie a bucatarului”, un fel foarte satios cu bunatati precum ceafa de porc, telemea de oaie, bacon, ou, ardei gras si usturoi.  Dupa o asemenea tigaie, foamea nu-ti va da tarcoale multe ceasuri.

Pe lista de optiuni mai sunt „Saramura de crap romanesc”,“Pastrama de oaie” sau imensul „Ciolan cu fasole sau varza calita”.Intamplator ne-am nimerit chiar in happy hours (15:00 – 18:00), deci culegem roadele sub forma de discounturi “happy”.Pe nota de plata o pizza variaza intre 15 si 23 lei, o cafea este 6 lei, halba de limonada – 7 lei si 8 lei pentru o doza de citronada cu sirop de brad.Prelungim senzatiile placute cu sunete pe masura. Muzicile care susura la urechile sunt o portie de jazz, un café concert, o Cesaria Evora, la pranz o felie de radio romantic, pe seara se adauga si un strop de house.

Ca si nota generala, la „Casa Myt” lucrurile sunt facute temeinic si s-a investit considerabil, atat la nivel de decoratiuni, facilitati, cat si meniu. Condimentele si ingredientele sunt de top, adica sunt de cea mai buna calitate. Gurmanzii sunt recunoscatori pentru faptul ca nu se fac compromisuri.
Dupa 15 ani de munca in resto-uri de renume, bucatarii de la „Myt” stapanesc cu brio retete interesante.
Sunteti invitiatii Casei Myt, unde mancarea e o sursa de placere...si chiar mai mult.

Ce specialitati propune Casa Myt:  poze din meniu aici
- Paste Al Forno “Casa Myt”
- Tigaia bucatarului
- Limba cu masline si tarhon.
- Tigaie picanta – muschi file, piept pui, rosii, ardei gras, ceapa, ardei iute.
- Ciolan imens cu fasole sau varza calita.
- Ciorba de burta
- Pastrama de oaie
- Saramura de crap romanesc
- Placinta cu branza si stafide facuta in bucataria proprie
- Tiramisu gigant

Galerie foto Galerie foto


Contact

      •   Adresa: Drumul taberei nr.4, sect.6
      •   Localitate: Bucuresti
      •   Judet:
      •   Telefon: 021.410.05.20
      •   E-mail:
      •   Site web: www.casa-myt.ro