Restaurant specific romanesc Caru cu flori - vizionari meciuri live - restaurante crangasi

Restrange info

Restaurant specific romanesc Caru cu flori - vizionari meciuri live - restaurante crangasi

  
Funromtour
Inscrie-te ca utilizator
Poti adauga anunturi, primesti newsletter cu recomandari, etc
Inscrie-te ca furnizor
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.
Inscrie-te ca agentie
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.


Cautare         Cautare
avansata
Categorii
Vacante
Contul meu
User:

Parola:


  Recupereaza parola

Utilizatori inscrisi: 961
Ultimul utilizator inscris: raduterbea
Promo FunromtourInformatii utile
Recomandari
index / fun / Restaurante_Bucuresti / Restaurant Caru cu flori

Restaurant Caru cu flori

 


Zona: Crangasi
Specific bucatarie: romanesc
Ambient: rustic
Capacitate: salonul de sus – 90 locuri, salonul de jos – 45 locuri, terasa vara – 45 locuri
Optiuni: wi-fi, plasme( vizionari meciuri live), parcare 10 locuri, aer conditionat, climatizare terasa.
Orar: 10:00 – 12:00 (ultimul client)


Organizare evenimente:
Nunti, botezuri, mese festive, petreceri private, de firma, onomastici pana la 130   locuri.
Avantaje:
- avantaje in functie de meniu
- se poate veni cu bautura de acasa
- echipament hi-fi oferit de restaurant la evenimente

Meniuri nunta botez aici
Meniu majorat aiciParafrazand celebrul “love is in the air”, in cazul nostru avem “foamea pluteste in aer”, foame si pofte care ne-au prins pe o straduta din cartierul Crangasi. In cautarea celor d-ale gurii,  in spatele licelului Tehnometal din Crangasi (str. Porumbacu nr.66), am poposit la Carul cu Flori.  Locul  cu pricina este un restaurant cu specific romanesc, un car al abundentei in care gasim ciorbite mult iubite, saramura, ciolan, branzeturi neaose si papanasi frumos crescuti .Restaurantul a aparut in cartier prin 2007. De fapt primul a aparut carul. E vorba de un car decorativ cu flori postat la intrare. Acesta abunda de felurite flori, facandu-i pe unii nostalgici sa-si aminteasca de: “Un copac cu flori | Si un colt uitat de cer | Un copac cu flori | Este tot ce va ofer…”


Rustic, rustic, rustic. Aceasta se traduce intr-un decor populat cu seturi ceramice, blanuri de animale, piatra de rau impregnata pe pereti si bancute din lemn. Farfuriile, canutele, ulcelele taranesti s-au mutat pe pereti de unde ne amintesc de o gospodarie romaneasca si mese bogate. 

Am zarit si cateva trofee vanatoresti. Per total atmosfera in ambele saloane  (salonul de sus – 90 locuri, salonul de jos – 45 locuri) este una intima si placuta,iar servirea foarte prompta. Contrar conceptului traditional rustic, se aude discret muzica “internationala” de peste mari si tari. Ce imbucam astazi? Ne satisfacem dorintele cu o ciorba puternic aromata de fasole cu costita.  Pana una, pana alta sa vina "berile la halbe congelate"! Sunt reci-reci si bune… Dau dependenta. Crapul, platourile traditionale (calde / reci) si ciolanul vor fi o alegere de nota 10 daca mancati la Carul cu Flori.  Bifam, asadar o saramura si ciolanul boieresc de fasole langa care se aseaza foarte sigura pe ea branza gratinata cu maslinele pane.

 Berea nu conteneste sa curga. La final, cine mai doreste isi poate infige furculita in niste papanasi dolofani si rumeni. Toata lumea se simte bine, chiar si dupa ce ni se aduce nota de plata. Preturile sunt in zona medie: pentru friptura veti achita 12 lei per portie, pentru farfuria de paste scoateti 15 lei, un platou cald pentru 2 persoane se duce in 25 lei, ciorbele sunt intre 6 si 8 lei,  doza de cafea sau suc va costa 5 lei.


Terasa nu are cum sa treaca neremarcata. O mancarica savurata aici va fi un deliciu. Chiar si o partida de fotbal. Pentru evenimente speciale aveti la dispozitie intreg etajul (pana la 90 locuri). Din partea casei aveti echipamentul hi-fi, avantaje in funtie de meniu, un ring mare de dans. Si, bineinteles, un extraordinar car cu flori!

Galerie foto Galerie foto


Contact

    •   Adresa: str.Porumbacu nr.66
    •   Localitate: Bucuresti
    •   Judet:
    •   Telefon: 0723.168.612 / 021.220.41.42
    •   E-mail: x_zone_bar@yahoo.com
    •   Site web: