Restaurante baruri si cluburi din Bucuresti Romania - Cazare la pensiuni vile si hoteluri in Romania - Sport :sali de fitness si altele. Articole, descrieri,fotografii si evenimente de la restaurante,baruri,cluburi,pensiuni,vile,hoteluri,sali de fitness,sali de sport din Bucuresti si Romania.

Restrange info

Ghid de restaurante,baruri,cluburi,unitati de cazare,sali de fitness,sporturi - in Bucuresti si Romania.

Funromtour
Inscrie-te ca utilizator
Poti adauga anunturi, primesti newsletter cu recomandari, etc
Adauga locatie
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.
Inscrie agentie turism
Spatiu mare de promovare, imagini, poze, filme, articole, etc.


        Cautare
avansata
Pensiunea Gyopar
Izvorul Muresului
Club Opium Stage
Bucuresti
Exclusive Fitness
Bucuresti
Pensiunea Craita
Valea Doftanei

In urmatoarea perioada va fi lansat si un modul special pentru agentiile de turism.

Categorii
Contul meu
User:

Parola:


  Recupereaza parola

Utilizatori inscrisi: 888
Ultimul utilizator inscris: cibotarum
Promo Funromtour


Informatii utile
Recomandari
index / termeni si conditii

Termeni si conditii

Date si informatii.

Toti utilizatorii consimt ca datele de inregistrare sa fie utilizate de catre TFA pentru comunicari, notificari si mesaje care deservesc scopul site-ului. TFA nu va face publice datele personale ale utilizatorilor si nici nu le va face cunoscute unei terte parti decat cu acordul expres, exprimat in scris si transmis electronic, al utilizatorilor vizati.

Nici un utilizator nu are dreptul de a reproduce, partial sau total, continutul site-ului, fara acordul TFA.

Utilizatorii sunt direct raspunzatori de continutul textelor si imaginilor pe care le insereaza in site, precum si de toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. In cazul in care utilizatorul face cunoscute unei terte parti, din neglijenta sau intentionat, datele confidentiale de acces la contul de utilizator, TFA nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele neplaceri cauzate de utilizarea contului de catre terta parte.

TFA isi rezerva dreptul de a anula contul unui utilizator, retragandu-i astfel acestuia calitatea de membru, in cazul in care utilizatorul respectiv nu a respectat termenii si conditiile site-ului, fara preaviz si/sau explicatii anterioare sau ulterioare retragerii calitatii de membru.


Categorii de utilizatori

A. Membri Furnizori (Companii si persoane fizice, furnizori de servicii si produse adresate turistilor si servicii / produse conexe.)

Furnizorii au posibilitatea de a se inscrie gratuit in directorul site-ului www.FunRomTour.ro si au obligatia de a prezenta date corecte si complete. TFA isi rezerva dreptul de a verifica veridicitatea informatiilor furnizate de catre furnizori si de a sterge, fara notificare prealabila sau ulterioara, intrarile in director care sunt incomplete si / sau incorecte.

Furnizorii au posibilitatea de a solicita, contra cost, upgrade-ul contului pe care il detin, pentru a prezenta informatiile personalizat, mai detaliat decat permite prezenta simpla in director.

Furnizorii au acces si la optiunile si facilitatile oferite beneficiarilor.


B. Membri Beneficiari
(membri inregistrati care reprezinta beneficiarii finali ai ofertelor furnizorilor)

Beneficiarii sunt membri inregistrati ai site-ului www.FunRomTour.ro care nu se incadreaza in categoria Furnizori. Acestia au acces la facilitatile destinate membrilor: forum, galerie foto, profil personal etc. TFA isi rezerva dreptul de a refuza si/sau anula calitatea de membru a unei persoane, fara notificare prealabila sau ulterioara. Beneficiarii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces , ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. Beneficiarii vor primi notificari prin intermediul unui newsletter la care sunt abonati automat in momentul inscrierii, despre ofertele turistice/ speciale introduse in site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. Beneficiarii au posibilitatea de a opta pentru a nu mai primi newsletterul FunRomTour, prin operatiunea de dezabonare.

C. Vizitatori

Vizitatorii (persoane care nu au completat formularul de inscriere ca membru si deci nu sunt membri inregistrati ai www.FunRomTour.ro) pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu au posibilitatea de a utiliza facilitatile oferite membrilor inregistrati.

 

Note generale

Site-ul www.FunRomTour.ro este un portal de turism, proprietate a S.C. Turism&Fun Advertising S.R.L., numita in continuare TFA, care pune in legatura directa furnizorii de servicii turistice si conexe cu benficiarii finali.

Toti utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze drepturile de afisare si utilizare pentru informatiile pe care le furnizeaza, text si/sau imagini, care devin astfel proprietatea TFA, fara a iesi din proprietatea utilizatorilor care le furnizeaza. Acestia pot folosi si publica informatiile ale caror drepturi de autor le detin in orice alta locatie web si pe orice suport (digital si tiparit).

Utilizarea site-ului www.FunRomTour.ro de catre toate categoriile de utilizatori implica in mod obligatoriu acceptarea termenilor si conditiilor expuse mai jos.

TFA isi rezerva dreptul de a schimba continutul si structura site-ului si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele disfunctii aparute in urma perioadelor de tranzitie catre noile formate.

TFA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin linkuri prezente pe www.FunRomTour.ro, indiferent de natura acestor linkuri (text, bannere, etc).

TFA isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.FunRomTour.ro, in conditiile legii curente.

Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele Furnizor sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

Termenii si conditiile acestui site se pot modifica fara notificari prealabile sau ulterioare, deci va invitam sa accesati aceasta pagina periodic, pentru a fi la curent cu ultimele modificari si adaugiri.

Necunoasterea termenilor si conditiilor nu va absolva de nerespectarea lor.

Prin folosirea site-ului utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile" expuse in aceasta pagina.Promo Funromtour